Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής. Η πληρωμή γίνεται:

1.Με αντικαταβολή κατά την παράδοση.

2. Με δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners μέσο του συστήματος χρέωσης της Alpha Bank. Τρόποι πληρωμής.

3. Με την νέα υπηρεσία MasterPass της MasterCard.

4.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3830604.

Τρόποι πληρωμής. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με ευρώ!!

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί από διατραπεζικό σύστημα συναλλαγών έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας καθώς και για τη νόμιμη χρήση πιστωτικής κάρτας τρίτου.
Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία λήξεως της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για τις συναλλαγές σας μέσω της ιστοσελίδας είναι τουλάχιστον δέκα (10) εργάσιμες ημέρες μετά την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας. Τρόποι πληρωμής. Η πληρωμή γίνεται κατά την φάση της προετοιμασίας προς αποστολή των ειδών της προτεινόμενης παραγγελίας σας και εάν διαπιστωθεί ότι η κάρτα έχει λήξει, θα αδυνατούμε να ολοκληρώσουμε την αποπληρωμή της παραγγελίας σας και να διεκπεραιώσουμε την διαδικασία εκτέλεσης της.

Οι Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ έχουν ως στόχο την επιμόρφωση και την ψυχαγωγία του ελληνικού αναγνωστικού κοινού. Μέσω των εκδόσεων στην ελληνική γλώσσα έργων σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Οι τίτλοι αυτοί καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος θεματικών κατηγοριών: Ψυχολογία. Φιλοσοφία. Δοκίμιο. Θεολογία. Λαογραφία. Κοινωνικές επιστήμες. Ελληνική και ξένη πεζογραφία. Ποίηση. Βιβλία τέχνης, λευκώματα και παιδικά. Οι παρουσιάσεις που γίνονται για όλα αυτά τα βιβλία, έχουν ως στόχο να αναδείξουν την αξία και την σημασία τους στην Ελληνική κοινωνία. Επίσης οι Εκδόσεις Αρμός διοργανώνουν συζητήσεις, σεμινάρια, διαλέξεις αλλά και ημερίδες πάνω σε καίρια ζητήματα που απασχολούν ή θα έπρεπε να απασχολούν την Ελληνική κοινωνία. Πρωταρχικός τους στόχος είναι μία μεγάλη και βαθιά συζήτηση στην Ελληνική κοινωνία την οποία θεωρούν τελείως απαραίτητη. Τρόποι πληρωμής. Εδώ μπορείτε να δείτε βίντεο από τις εκδηλώσεις μας.

 

Εκδόσεις Αρμός