Φεβρουάριος, 2020

16Φεβ(Φεβ 16)6:00 μ.μ.Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΜΑΡΤΙΔΗΣ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΤο Αλφαβητάρι των σχέσεων

more

Event Details

alfavitari sxeseon pefka

Ο Ι. Ν. Αγίου Εφραίμ και Αγίων Αποστόλων σε συνεργασία με την κ. Τάνια Κιουμουρτζίδου, μέλος Δ. Σ. του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας,
σας προσκαλούν σε διαδραστική ομιλία με θέμα:

Το Αλφαβητάρι των σχέσεων

την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18.00 στον Ι. Ν. Αγίου Εφραίμ και Αγίων Αποστόλων (Πεύκα Θεσσαλονίκης)

O Ιάκωβος Μαρτίδης, ψυχίατρος και συγγραφέας, συνομιλεί με το κοινό για τις σύγχρονες σχέσεις.

Ο Ιάκωβος Μαρτίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Πέρασε με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και τελείωσε με άριστα τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Κοινωνική Ψυχιατρική. Είναι μέλος επιστημονικών εταιρειών που ασχολούνται με την ψυχική υγεία και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας για την Γνωστική και τη Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία.  Από το 1993 διοργανώνει ανελλιπώς βιωματικά σεμινάρια, που στόχο έχουν την  αυτογνωσία του συμμετέχοντος,  την καλλιέργεια της εσωτερικής πληρότητας και την ανάδειξη του βιώματος  του ευ ζην.  Πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Ελληνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, εκπαιδεύει δημοσίους υπαλλήλους πάνω σε θέματα που άπτονται της ειδικότητάς του. Εργάζεται ως ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής και οικογενειακός σύμβουλος στην Δράμα και στην Θεσσαλονίκη.
 Ο Ιάκωβος Μαρτίδης «Στα Άκρα» με την Βίκυ Φλέσσα για το νέο του βιβλίο: «Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά»!
Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται και αναλύει με έναν απλό και κατανοητό τρόπο εικοσιτέσσερα σημαντικά θέματα που αφορούν τις σχέσεις γονιών – παιδιών βασιζόμενο στην ελληνική πραγματικότητα.
Ενθαρρύνει τους γονείς να δουλέψουν για τη δημιουργία σχέσεων που θα βασίζονται στην αγάπη, την αλληλοκατανόηση και τον αλληλοσεβασμό. Συμβάλλει να διαχειρίζονται ποιοτικότερα και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικότερα τα προβλήματα που προκύπτουν. Είναι μοναδικό και πρωτότυπο στο είδος του.
Βοηθάει γονείς, παιδαγωγούς και εκπαιδευτικούς να δώσουν απαντήσεις ζωής σε πράγματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.Συνδυάζει την τεκμηριωμένη παιδαγωγική άποψη, την επιστημονική γνώση με την πρακτική της εφαρμογή με παραδείγματα, χωρίς θεωρητική ορολογία.
Ένας πρακτικός «οδηγός» για το πως κτίζεις μια υγιή σχέση με τα παιδιά σου και –γιατί όχι;– πως μπορείς να πλάσεις ευτυχισμένα παιδιά!
Η αμεσότητα του τρόπου γραφής φιλοδοξεί να γοητεύσει τον αναγνώστη.
alfavitari sxeseon pefka

Ώρα

(Κυριακή) 6:00 μ.μ.

Τοποθεσία

Ι. Ν. Αγίου Εφραίμ και Αγίων Αποστόλων

Πεύκα Θεσσαλονίκης

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Εκδόσεις Αρμός
X
X