Φεβρουάριος, 2020

22Φεβ(Φεβ 22)7:00 μ.μ.Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΟΥΒΑΛΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑΑν δεν τολμήσεις, ψευτοζείς

more

Event Details

an den tolmiseis trikala

Το Βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος & οι Εκδόσεις Αρμός σε συνεργασία με το Μουσείο Τσιτσάνη και το Μουσείο Αλλοτροπία σας προσκαλούν
στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Τζουβάλη

Αν δεν τολμήσεις, ψευτοζείς

τo Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19.00 στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό, Ισόγειο Μουσείου Τσιτσάνη (Βενιζέλου και Καρδίτσης 1, Τρίκαλα)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Ιωάννης Πλεξίδας, Δρ. Φιλοσοφίας – Θεολογίας
και ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης Τζουβάλης
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η Βίκυ Ιακωβάκη, φιλόλογος-θεατρολόγος.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα συνοδεύεται από την έκθεση ζωγραφικής των εικαστικών του ΣΚΕΤΚΕ και φίλων εικαστικών του Μουσείου Αλλοτροπίας, που δημιουργήθηκαν για να απεικονίσουν κάθε κεφάλαιο του βιβλίου.

Ο Δημήτριος Τζουβάλης γεννήθηκε στο Νεοχώρι Μεσολογγίου τον Μάρτιο του 1946.Βασική εκπαίδευση στην Κατούνα, Γαλαξείδι, Αμφιλοχία, Αστακό και Αγρίνιο. Σπούδασε μαθηματικά, πληροφορική και ρομποτική στην Ουψάλα Σουηδίας. Ίδρυσε μαζί με άλλους τα λογοτεχνικά περιοδικά Σύνθεση και Εμβόλιμον. Γράφει ποιήματα, διηγήματα, μυθιστορήματα και θέατρο.
Περισσότερες πληροφορίες για τον συγγραφέα καθώς και το σύνολο των βιβλίων του που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Αρμός. Δείτε εδώ.  Ξέρεις τι θα πει άντρας. Από τον πατέρα σου ανακάλυψαν τη λέξη. Τρεις μυρουδιές αναστατώνουν τον άντρα. Η μυρουδιά της γυναίκας, η μυρουδιά της ψημένης σάρκας και η μυρουδιά του χρήματος. Και μια τέταρτη που περικλείει και τις τρεις πρώτες. Η μυρουδιά της εξουσίας. Τον Μάρκο τον λένε θεό του έρωτα, ή χάριν συντομίας απλά Θεό. Θεός του έρωτα, γιατί καμιά γυναίκα δεν μπορεί ν’ αντισταθεί στη γοητεία του. Θεός, γιατί οι άντρες τον βρίζουν, όπως κάθε θεό και άγιο που δεν τα φέρνει καταπώς επιθυμούνε. Θεός γιατί έχει το προνόμιο ν’ αποφασίζει ποια γυναίκα θα ζήσει πρόσκαιρα στον παράδεισο κοντά του, ή στην κόλαση χωρίς να πάρει γεύση ευτυχίας στην αγκαλιά του, ή ακόμα χειρότερα θα εκδιωχτεί από τον κήπο, αφού δοκίμασε και εθίστηκε στα πανύγλυκα φρούτα του.  Δείτε εδώ την παρουσίαση του βιβλίου.
«Ποιος σκότωσε τον Θεό του έρωτα;» (Κριτική φιλαναγνωσίας)! «…Συνοψίζοντας, το μυθιστόρημα Ποιος σκότωσε τον Θεό του έρωτα; με τον παραπλανητικό τίτλο, παρόλο που το ερωτικό στοιχείο είναι διάχυτο σε όλη την αφήγηση, μας άφησε ευχάριστες εντυπώσεις και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κυκλοφορία του». 
an den tolmiseis trikala

Ώρα

(Σαββάτο) 7:00 μ.μ.

Τοποθεσία

Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό, Ισόγειο Μουσείου Τσιτσάνη

Βενιζέλου και Καρδίτσης 1, Τρίκαλα

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Εκδόσεις Αρμός
X
X