fbpx

Νοέμβριος, 2019

29Νοε(Νοε 29)7:00 μ.μ.Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΜΑΡΤΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΚΥ ΦΛΕΣΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΤο Αλφαβητάρι των σχέσεων

Ώρα

(Παρασκευή) 7:00 μ.μ.

Τοποθεσία

Ξενοδοχείο Chris & Eve

3ο χλμ. Κομοτηνής - Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνή

Event Details

komotini martidis flessa

Ο Σύλλογος Θυγατέρες της Πηνελόπης «Νηρηίδες» 423 Κομοτηνής σε συνδιοργάνωση με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού – Παιδείας – Αθλητισμού Κομοτηνής, το Βιβλιοπωλείο Δημοκρίτειο & τις Εκδόσεις Αρμός σας προσκαλούν σε ομιλία με θέμα:

Το Αλφαβητάρι των σχέσεων

την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19.00 στο Ξενοδοχείο Chris & Eve

Ο Ιάκωβος Μαρτίδης, ψυχίατρος και συγγραφέας, συνομιλεί με τη δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα για τις σύγχρονες σχέσεις.

Ο Ιάκωβος Μαρτίδης γεννήθηκε το 1957 στη Δράμα. Το 1975 πέρασε με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Τελείωσε με άριστα τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Κοινωνική Ψυχιατρική. Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας για τη Γνωστική και τη Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία. Mέλος επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών που ασχολούνται με την ψυχική υγεία και την ψυχοθεραπεία. Από το 1993 διοργανώνει βιωματικά σεμινάρια που στόχο έχουν την καλλιέργεια της αυτογνωσίας. Την ανάδειξη των φωτεινών πλευρών του συμμετέχοντος και την δημιουργία μιας ευχαριστιακής υπαρξιακής στάσης ζωής. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Ελληνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), εκπαιδεύει δημόσιους υπαλλήλους πάνω σε θέματα της ειδικότητας του. Είναι συγγραφέας του βιβλίου: Η Αγάπη στην πρίζα, στο οποίο πραγματεύεται το ψυχολογικό ταξίδι των σχέσεων στον έρωτα, το γάμο και το διαζύγιο, του βιβλίου: Τα μυστικά των άλλων, στο οποίο πραγματεύεται τα όσα θα άξιζε να γνωρίζει ένα ζευγάρι, προκειμένου να νοηματοδοτήσει τη ζωή του με αγάπη και ελευθερία, και του βιβλίου: Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά. Περισσότερα για τον Ιάκωβο Μαρτίδη, καθώς και τα υπόλοιπα βιβλία του, εδώ.
Το βιβλίο «Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά» πραγματεύεται και αναλύει με έναν απλό και κατανοητό τρόπο εικοσιτέσσερα σημαντικά θέματα που αφορούν τις σχέσεις γονιών – παιδιών βασιζόμενο στην ελληνική πραγματικότητα. Ενθαρρύνει τους γονείς να δουλέψουν για τη δημιουργία σχέσεων που θα βασίζονται στην αγάπη, την αλληλοκατανόηση και τον αλληλοσεβασμό. Συμβάλλει να διαχειρίζονται ποιοτικότερα και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικότερα τα προβλήματα που προκύπτουν. Είναι μοναδικό και πρωτότυπο στο είδος του. Βοηθάει γονείς, παιδαγωγούς και εκπαιδευτικούς να δώσουν απαντήσεις ζωής σε πράγματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.Συνδυάζει την τεκμηριωμένη παιδαγωγική άποψη, την επιστημονική γνώση με την πρακτική της εφαρμογή, με παραδείγματα, χωρίς θεωρητική ορολογία.Ένας πρακτικός «οδηγός» για το πως κτίζεις μια υγιή σχέση με τα παιδιά σου και –γιατί όχι;– πως μπορείς να πλάσεις ευτυχισμένα παιδιά! Η αμεσότητα του τρόπου γραφής φιλοδοξεί να γοητεύσει τον αναγνώστη.
Ο Ιάκωβος Μαρτίδης «Στα Άκρα» με την Βίκυ Φλέσσα για το βιβλίο: «Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά»!
komotini martidis flessa

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X
Εκδόσεις Αρμός
X