Εκδηλώσεις

ekdiloseis

09Ιαν(Ιαν 9)7:00 μ.μ.Ο Π. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΠως το σκοτάδι γίνεται φως

10Ιαν(Ιαν 10)7:00 μ.μ.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑΚαλή σου νύχτα κυρ’ Αλέξανδρε

10Ιαν(Ιαν 10)7:30 μ.μ.Ο Π. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑΑντέχουμε μια ζωή δίχως απαντήσεις;

12Ιαν(Ιαν 12)12:00 μ.μ.Κατερίνα Μαγγανά~ΑθήναΈφη. Από το Ευτυχία

17Ιαν(Ιαν 17)7:00 μ.μ.Η ΕΥΑ ΣΤΑΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΤα κορίτσια που γελούν

18Ιαν(Ιαν 18)7:00 μ.μ.Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣTΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΑλλάζει ο άνθρωπος;

18Ιαν(Ιαν 18)7:30 μ.μ.Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΣΣΑΣ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΗ εξέλιξη του ανθρώπου σε πραγματικό γονιό και του παιδιού σε πραγματικό ενήλικα

19Ιαν(Ιαν 19)12:00 μ.μ.Π. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ - ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΥΜΠΑΣ~ΑΘΗΝΑΡους αυτογνωσίας

19Ιαν(Ιαν 19)6:30 μ.μ.ΧΑΝΣ ΓΙΩΝΑΣ~ΑΘΗΝΑΗ αρχή της ευθύνης

23Ιαν(Ιαν 23)7:00 μ.μ.Η ΕΦΗ ΒΑΤΑΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΤαξείδιον απαράμιλλον

24Ιαν(Ιαν 24)7:00 μ.μ.Η ΕΥΑ ΣΤΑΜΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ FREE THINKING ZONEΤα κορίτσια που γελούν

25Ιαν(Ιαν 25)7:30 μ.μ.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡ’ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ

26Ιαν(Ιαν 26)12:00 μ.μ.ΔΩΡΑ ΤΣΙΛΟΥΝΗ ΤΖΙΚΑ~ΑΘΗΝΑ~ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣΌταν η δραματοθεραπεία συναντά το θέατρο

29Ιαν(Ιαν 29)6:00 μ.μ.(Ιαν 29)6:00 μ.μ.ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΕΡΙΝΟΥΠοιός σου φταίει;

31Ιαν(Ιαν 31)7:00 μ.μ.Αγόρας Κωνσταντίνος~ΑθήναΟ διανοιγμένος άνθρωπος & Ανάμεσα στον έρωτα και το θάνατο

Παρακολουθείστε τις παρουσιάσεις των νέων μας εκδόσεων.     Παρακολουθείστε τα νεότερα αλλά και τα παλαιότερα video των εκδηλώσεών μας.
Οι Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ έχουν ως στόχο την επιμόρφωση και την ψυχαγωγία του ελληνικού αναγνωστικού κοινού. Μέσω των εκδόσεων στην ελληνική γλώσσα έργων σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Οι τίτλοι αυτοί καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος θεματικών κατηγοριών: ψυχολογία, φιλοσοφία, δοκίμιο, θεολογία, λαογραφία, κοινωνικές επιστήμες, ελληνική και ξένη πεζογραφία, ποίηση, βιβλία τέχνης, λευκώματα και παιδικά. Οι παρουσίασεις που γίνονται για όλα αυτά τα βιβλία, έχουν ως στόχο να αναδείξουν την αξία και την σημασία τους στην Ελληνική κοινωνία. Επίσης οι Εκδόσεις Αρμός διοργανώνουν συζητήσεις, σεμινάρια, διαλέξεις αλλά και ημερίδες πάνω σε καίρια ζητήματα που απασχολούν ή θα έπρεπε να απασχολούν την Ελληνική κοινωνία. Πρωταρχικός τους στόχος είναι μία μεγάλη και βαθειά συζήτηση στην Ελληνική κοινωνία την οποία θεωρούν τελείως απαραίτητη. Κι επειδή δυσκολευόμαστε ως λαός να την καταφέρουμε διά ζώσης, γίνεται μέσα από σημαντικά βιβλία. Όπως επίσης και μέσω κάθε ευκαιρίας που αυτά μας δίνουν.
Ο Εκδοτικός οίκος Αρμός ιδρύθηκε το 1989. Αθεράπευτα ερωτευμένος με την εκδοτική διαδικασία από τα φοιτητικά του χρόνια, ὁ Γιώργος Χατζηϊακώβου, εξαιτίας της εμπλοκής του εκείνη την εποχή στην έκδοση των περιοδικών «Ψωμί και Κρασί» και «Σημάδια», θήτευσε κατ’ αρχάς με ιδιαίτερη επιτυχία για τέσσερα περίπου χρόνια στις εκδόσεις «Μήνυμα». Μετά την στρατιωτική του θητεία, ιδρύει τις εκδόσεις «APMOΣ». Οι Εκδόσεις Αρμός, έχουν εκδώσει και αριθμούν στον κατάλογό τους, περισσότερους από 1000 τίτλους βιβλίων.
Από τις κριτικές φίλων αναγνωστών: «Εντυπωσιακό το κοινό σας. Σαν πλήθος. Σαν προσέλευση. Εντυπωσιακά και τα βιβλία σας που προσφέρουν γνώσεις ενδυνάμωσης σε εποχές δύσκολες όπου η γνώση είναι «οπλο» αντίστασης σε όσα ¨καραδοκούν» να μας καταβάλλουν σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο. Ο διάλογος όμως με το ακροατήριο κρίνεται απαραίτητος. Καλό είναι να υπάρχει και η άποψη του κοινού στις τοποθετήσεις των εισηγητών. Θνητοί και εκείνοι, που πιστεύω ότι τους ενδιαφέρει η απήχηση των λόγων τους ή και η διαφορετικότητα της άποψης που οδηγεί σε εποικοδομητικό διάλογο. Καλή συνέχεια εύχομαι στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΜΟΣ. Με ανοδική εξελικτική πορεία!».
ekdiloseis