Εκδηλώσεις

ekdiloseis

01Μαρ7:00 μ.μ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣΞεγελώντας το Θάνατο!

01Μαρ7:30 μ.μ.Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΓΑΝΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑΌταν η ψυχή διαταράσσει το σώμα

02Μαρ(Μαρ 2)12:00 μ.μ.ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ~ΑΘΗΝΑΛέξεις στο Φως

02Μαρ(Μαρ 2)7:30 μ.μ.Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΓΑΝΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑΌταν η ψυχή διαταράσσει το σώμα

04Μαρ(Μαρ 4)8:30 μ.μ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΛΑΣ ΣΤΟ PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΡΥΩΝΩ...

06Μαρ(Μαρ 6)7:30 μ.μ.Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΗΤΡΑΛΕΞΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΠΕΙΡΟΣ ΧΩΡΑΣχέσεις Εκκλησίας - Κράτους

06Μαρ(Μαρ 6)7:30 μ.μ.Σειρά 5 Μαθημάτων με τον π. Φιλόθεο ΦάροΜιλά για τη τέχνη της ζωής, την ανθρώπινη ανάπτυξη και τους προβληματισμούς της ανθρώπινης καθημερινότητας.

13Μαρ(Μαρ 13)7:30 μ.μ.Η ΕΥΑ ΣΤΑΜΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ BOOKTALKSΤα κορίτσια που γελούν

13Μαρ(Μαρ 13)7:30 μ.μ.Σειρά 5 Μαθημάτων με τον π. Φιλόθεο ΦάροΜιλά για τη τέχνη της ζωής, την ανθρώπινη ανάπτυξη και τους προβληματισμούς της ανθρώπινης καθημερινότητας.

13Μαρ(Μαρ 13)8:00 μ.μ.Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ & Η ΖΟΖΕΦΙΝΑ ΤΖΟΝΑΚΑ ΣΤΟ POLIS ART CAFEΠΛΟΥΤΟΣ

14Μαρ(Μαρ 14)7:00 μ.μ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΟΥΒΑΛΗΣ~ΑΘΗΝΑΑν δεν τολμήσεις, ψευτοζείς

15Μαρ(Μαρ 15)6:30 μ.μ.Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΓΑΝΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΌταν η ψυχή διαταράσσει το σώμα

15Μαρ(Μαρ 15)6:30 μ.μ.Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣΤο μυστικό της Μαρίνας

15Μαρ(Μαρ 15)7:00 μ.μ.Ο ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟΜια μικρή άγνωστη λύπη

16Μαρ(Μαρ 16)12:00 μ.μ.Αγόρας Κωνσταντίνος~ΑθήναΟ Χριστός και η πολύμορφη εικόνα του & Ο Χριστός και οι πολιτισμοί

18Μαρ(Μαρ 18)6:30 μ.μ.Η ΝΑΥΣΙΚΑ ΙΕΣΣΑΙ-ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΑχ, Μικρασία!

20Μαρ(Μαρ 20)7:30 μ.μ.Σειρά 5 Μαθημάτων με τον π. Φιλόθεο ΦάροΜιλά για τη τέχνη της ζωής, την ανθρώπινη ανάπτυξη και τους προβληματισμούς της ανθρώπινης καθημερινότητας.

21Μαρ(Μαρ 21)9:25 π.μ.(Μαρ 21)9:25 π.μ.Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

21Μαρ(Μαρ 21)7:30 μ.μ.ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ι. ΖΙΑΚΑΣ~ΑΘΗΝΑΤα δύο τέρατα και η Αριστερά

23Μαρ(Μαρ 23)6:00 μ.μ.Ο π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑΉθος ελευθερίας

26Μαρ(Μαρ 26)7:00 μ.μ.ΧΑΝΣ ΓΙΩΝΑΣ~ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΗ αρχή της ευθύνης

27Μαρ(Μαρ 27)7:30 μ.μ.Σειρά 5 Μαθημάτων με τον π. Φιλόθεο ΦάροΜιλά για τη τέχνη της ζωής, την ανθρώπινη ανάπτυξη και τους προβληματισμούς της ανθρώπινης καθημερινότητας.

27Μαρ(Μαρ 27)8:00 μ.μ.Ο ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣΣυνομιλώντας με τον Καστοριάδη: από το πρόταγμα της αυτονομίας στις πολιτικές του βίου

29Μαρ(Μαρ 29)7:00 μ.μ.ΚΗΦΙΣΙΑ~Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣΜία ψυχαναλυτική προσέγγιση

Παρακολουθείστε τις παρουσιάσεις των νέων μας εκδόσεων.     Παρακολουθείστε τα νεότερα αλλά και τα παλαιότερα video των εκδηλώσεών μας.
Οι Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ έχουν ως στόχο την επιμόρφωση και την ψυχαγωγία του ελληνικού αναγνωστικού κοινού. Μέσω των εκδόσεων στην ελληνική γλώσσα έργων σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Οι τίτλοι αυτοί καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος θεματικών κατηγοριών: ψυχολογία, φιλοσοφία, δοκίμιο, θεολογία, λαογραφία, κοινωνικές επιστήμες, ελληνική και ξένη πεζογραφία, ποίηση, βιβλία τέχνης, λευκώματα και παιδικά. Οι παρουσίασεις που γίνονται για όλα αυτά τα βιβλία, έχουν ως στόχο να αναδείξουν την αξία και την σημασία τους στην Ελληνική κοινωνία. Επίσης οι Εκδόσεις Αρμός διοργανώνουν συζητήσεις, σεμινάρια, διαλέξεις αλλά και ημερίδες πάνω σε καίρια ζητήματα που απασχολούν ή θα έπρεπε να απασχολούν την Ελληνική κοινωνία. Πρωταρχικός τους στόχος είναι μία μεγάλη και βαθειά συζήτηση στην Ελληνική κοινωνία την οποία θεωρούν τελείως απαραίτητη. Κι επειδή δυσκολευόμαστε ως λαός να την καταφέρουμε διά ζώσης, γίνεται μέσα από σημαντικά βιβλία. Όπως επίσης και μέσω κάθε ευκαιρίας που αυτά μας δίνουν.
Ο Εκδοτικός οίκος Αρμός ιδρύθηκε το 1989. Αθεράπευτα ερωτευμένος με την εκδοτική διαδικασία από τα φοιτητικά του χρόνια, ὁ Γιώργος Χατζηϊακώβου, εξαιτίας της εμπλοκής του εκείνη την εποχή στην έκδοση των περιοδικών «Ψωμί και Κρασί» και «Σημάδια», θήτευσε κατ’ αρχάς με ιδιαίτερη επιτυχία για τέσσερα περίπου χρόνια στις εκδόσεις «Μήνυμα». Μετά την στρατιωτική του θητεία, ιδρύει τις εκδόσεις «APMOΣ». Οι Εκδόσεις Αρμός, έχουν εκδώσει και αριθμούν στον κατάλογό τους, περισσότερους από 1000 τίτλους βιβλίων.
Από τις κριτικές φίλων αναγνωστών: «Εντυπωσιακό το κοινό σας. Σαν πλήθος. Σαν προσέλευση. Εντυπωσιακά και τα βιβλία σας που προσφέρουν γνώσεις ενδυνάμωσης σε εποχές δύσκολες όπου η γνώση είναι «οπλο» αντίστασης σε όσα ¨καραδοκούν» να μας καταβάλλουν σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο. Ο διάλογος όμως με το ακροατήριο κρίνεται απαραίτητος. Καλό είναι να υπάρχει και η άποψη του κοινού στις τοποθετήσεις των εισηγητών. Θνητοί και εκείνοι, που πιστεύω ότι τους ενδιαφέρει η απήχηση των λόγων τους ή και η διαφορετικότητα της άποψης που οδηγεί σε εποικοδομητικό διάλογο. Καλή συνέχεια εύχομαι στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΜΟΣ. Με ανοδική εξελικτική πορεία!».
ekdiloseis